B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Rumen basınında yer alan haberlere göre, devre arasında Dinamo Bükreş'e transfer olan 30 yaşındaki savunma oyuncusu Edgar Ie, bir süre sonra kendisi yerine ikiz kardeşi Edelino Ie'yi takıma gönderdiği iddia ediliyor.

Barcelona altyapısında yetişen Edgar Ie, daha sonra Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord ve Başakşehir gibi takımlarda forma giymişti.

Ancak son dönemde düşük performans sergileyen oyuncunun, sadece Portekizce konuşması ve İngilizce bilmediği iddiaları, takımdaki şüpheleri artırmıştı.

                      Ikiz Futbolcu

Dinamo Bükreş yönetimi, Edgar Ie'nin performansındaki düşüş ve İngilizce bilmemesi gibi faktörler üzerine harekete geçerek futbolcudan DNA testi talep etti.

İddialara göre, ikiz kardeşi Edelino Ie'nin takımda onun yerine oynadığı ve bu durumun DNA testi ile kanıtlanması halinde Dinamo Bükreş'in puan silme cezası alarak ligden düşmesi bekleniyor.

Edgar Ie'nin kardeşi Edelino Ie'nin kariyeri boyunca sadece Portekiz'in alt lig takımlarında forma giydiği belirtiliyor.

Edgar Ie, Türkiye'de Trabzonspor ve Başakşehir takımlarında forma giymiş, özellikle Trabzonspor'da başarılı performans sergilemişti.

Ancak sakatlık geçirdiği dönemde eski formuna kavuşamayan ve Başakşehir'de beklenen performansı gösteremeyen oyuncu, daha sonra Dinamo Bükreş ile anlaşmışt

Kaynak: Bülten