B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğimizin organizasyonu ve Türkiye Tekstil ve Hazırgiyim Birliklerinin Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerinin katılımlarıyla, tekstil geri dönüşüm sektöründe ve döngüsel ekonomide yüksek potansiyele sahip, başarılı bir kümelenme örneği olan Uşak’a yönelik "Uşak Heyet Programı" kapsamında, bilgilendirme toplantısı ve firma ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bilgilendirme Toplantısının açılış konuşmalarını Uşak Valisi  Dr. Turan Ergün, TİM Başkan Yardımcısı & GAİB Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci, Koordinatör Başkan ve ETHİB Başkanı Jak Eskinazi, UTSO Başkanı S. Selim Kandemir ve UOSB Başkanı Halil Ağaoğlu gerçekleştirirken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ziynet Berna Orhan ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Zeynep Domaniç sunumları ile toplantı katılımcılarını bilgilendirdi.

Heyete ayrıca EHKİB Başkanı Burak Sertbaş, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, UTİB Başkanı Pınar Taşdelen ve ilgili birliklerin YK Üyeleri katılım sağladı.

Muhabir: Seher ZEYBEK