Huzurpark’ta bulunan Uşak Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan oturuma Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım başkanlık etti. Yapılan oylamada; Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Karahallı Belediye Başkanı Ramazan Karakaya, Sivaslı İlçesi Pınarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Naci Akyürek, Uşak Belediyesi Meclis üyeleri Çağlar Samancı ve Hatice Terekeci Özkan seçildi.  

Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi

Tbbt (1)

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, TBB Meclis Üyesi seçilen üyeleri kutladı ve başarılar diledi.

TBB Meclis üyeliğine seçilen Uşak Belediye Meclis üyesi Mimar Çağlar Samancı; “Türkiye Belediyeler Birliği meclis üyesi seçimlerinde desteklerini esirgemeyen tüm Belediye başkanlarına ve Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Birlikte görev yapacağımız başkanlarımız Uşak Belediye başkanı Sayın Özkan Yalım, Eşme Belediye başkanı Sayın Yılmaz Tozan ve Karahallı Belediye Başkanı Sayın Ramazan Karakaya ile Uşak a hizmet için en iyi şekilde temsil ve görev yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tbbt (2)

Muhabir: SALİH KILINÇ