Etkinlikler, önce Kaymakamın makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı ve daha sonra Hüseyin Remzi Devecioğlu Ortaokulu Bahçesi'nde devam etti.

Program, coşkulu bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Kaymakam ve Belediye Başkanı, katılımcıların bayramlarını kutladılar. Ardından, Kaymakam İbrahim Coşkunaslan günün anlam ve önemini vurgulayan etkileyici bir konuşma yaptı.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu, oratoryo gösterilerinin sergilendiği bir etkinlik dizisi gerçekleşti. Bando eşliğinde yapılan programda, Ulubey'in Avgan mahallesinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlama programına katılmak üzere Coşkunaslan, Koçlu ve ilçe kurum amirleri, etkinliğin coşkusuna ortak oldular.

Özellikle ilkokul öğrencilerinin Atatürk baskılı tişörtleriyle katıldığı etkinlikte, Uşak'ta çekilen ikonik fotoğraftaki "Cumhuriyeti Biz Böyle Kazandık" yazılı pankartı taşıyan çocuklar dikkat çekti. Ayrıca, anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Ulubey'de düzenlenen bu coşkulu etkinlik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlamını ve önemini vurgulayarak, toplumun birlik ve beraberliğini bir kez daha ön plana çıkardı. Bu etkinlik, bayram ruhunu en güzel şekilde yansıttı ve katılımcılara unutulmaz anılar bıraktı.

Muhabir: Seher ZEYBEK