Seçim çalışmalarını parti teşkilatı ile birlikte sürdüren Mehmet Çakın, Atapark Çayzade'de Uşak'ta faaliyet Gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunarak, mevcut projelerinin son durumları hakkında bilgi verdi. Kahvaltı programına, Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Fahrettin Tuğrul, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir, Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, Gençlik Kolları Başkanı İsmet Özkan ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

Bir Başlık Ekleyin (44)

Yaptığı konuşmada projelerinden bahseden Mehmet Çakın, Uşakspor'un geleceği hakkında da konuştu. Çakın "Uşakspor için Çanakkale'den, Kırşehir'den oyuncu alıp 1 sene para ödeyip ayrıldığında arkasından bakmak istemiyorum. ben altyapıya önem veriyorum. Uşakspor bizim takımımız. Tesislerimizin giderlerinden  para almıyoruz, her zaman destek veriyoruz" dedi.

Bir Başlık Ekleyin (43)

Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Hükümet ve Uşak Belediyesi'nin aynı partiden oluşuna dikkat çekerek Uşak'ta ki projeler için avantajlı bir durum olduğunu dile getirdi. 

Bir Başlık Ekleyin (42)

Uşak Milletvekili İsmail Güneş yaptığı konuşmada,"Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerimizle kahvaltı programında bir araya gelmekten çok mutluyuz. Yeniden Uşak Belediye Başkan Adayımız Mehmet Çakın’a desteklerinize talibiz. Sivil toplum kuruluşlarımız Uşak’ımızın her zaman önde gelen yapı taşı olmuştur. Bugün de yarın da, marka değerimizi hep birlikte daha yukarıya taşımaya devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı STK’larımıza teşekkür ediyorum." dedi. 

Bir Başlık Ekleyin (40)

Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları

Muhabir: Seher ZEYBEK