Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Canpulat yayınladığı veda mesajında; ““Yaklaşık bir yıldır sürdürmüş olduğum Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığı görevini, bayrağı daha iyiye ve daha ileriye taşıyacağına kalpten inandığım kıymetli kardeşim Metin Coşkun'a devretmiş bulunuyorum.

Ocakçı olmak bizlere şan, şeref ve onur vermiştir. Ocak bizlere şahsiyeti, hakkaniyeti ve hakikati öğretmiştir. Bizlere düşen de bu öğretileri şehrimizin ve ülkemizin yönetiminde kullanmak olacaktır. Her zaman şikayet ettiğimiz konu siyaseti Ocakçıların değil parasıyla adamlık yapan dar görüşlü insanların yapması olmuştur. Şunu ifade etmek isterim ki bundan sonraki siyasi mücadelemin temel taşı bu insanlarla mücadele etmek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle görev yaptığım sürede yönetimde bulunan başkanlarıma, bizlere el ve omuz veren büyüklerime, bizlere destek olan, yanımızda duran yol arkadaşlarıma, maddi ve manevi desteğini hiçbirzaman esirgemeyen, her zaman yanımda olan kıymetli kardeşim Taylan Bunarbaşı'ya, BBP MKYK Üyesi Uğur Karaca'ya, Geçmiş dönem Ocak Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ali Karaca Başkanıma ve Genel Başkanım Alican Kocaman'a teşekkürlerimi sunuyor, Metin Coşkun’a Başkanıma görevinde başarılar diliyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK