Uşak Barosu’nu seçim heyecanı sardı. Uşak Baro Başkanı Avukat Emin Coşkun, baro seçimlerinin 6 Ekim Pazar günü Bölme Mahallesinde bulunan özel Şafak Öncü Koleji konferans salonunda 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacağını duyurdu. Çoğunluk sağlanamazsa aynı yerde ve saatlerde 12 Ekim Cumartesi günü ikinci toplantının da yapılacağı belirtildi.

Avukat Özgür Boz (Uşak Baro Başkan Adayı)

Üye sayısı yaklaşık 600 avukat olan Uşak Barosu seçimleri için şu ana kadar 2 deneyimli avukatın aday olduğu öğrenildi. Baronun 2019 yılından bu yana başkanlığını yürüten Emin Coşkun, bu seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Seçimlerde aday olan isimler ise Uşak Barosu’nun deneyimli isimleri Avukat Özgür Boz ve Avukat Aydın Atalan oldu.

Aydınatln

Özgür Boz, yönetim kurulu aday listesini de açıkladı. Boz’un listesinde tecrübeli avukatlarla genç avukatlardan oluşan karma bir liste olduğu görüldü. Boz’un listesinde yer alan avukatların isimleri şöyle belirlendi:

Çivril’de kayıp olan adam Uşak’ta mı? Çivril’de kayıp olan adam Uşak’ta mı?

Özgür Boz (Başkan adayı), Güven Özkan, Serhat Taylan Terzioğlu, Özge Ceylan Arslan, Nesibe Gülgün Dalkılıç Kahraman, Halenur Özalp Yardımcı, Adnan Erdoğan, Adem Tosun, Süleyman Onur Yandım, Enes Yıldırım, Ekin Türkü Bülbül.

Muhabir: SALİH KILINÇ