Çakın, “Bugüne dek omuz omuza olduğumuz, gönül birliği kurduğumuz değerli hemşerilerime, kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma, şehrimize yaptığımız her türlü yatırımda güçlü desteklerini daima hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum.

İnşallah bundan sonra da kültürüyle, coğrafyasıyla ve en önemlisi insanıyla bir başka güzel olan Uşak’ımızda değerli hizmetler inşa etmeye tüm gayretimizle devam edeceğiz” dedi.

Fahretiin Tuğrul

Çakın’ın AK Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı gösterilmesine gelen yorumlar şöyle:

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “2019 yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanı seçilen ekonomik zorluklara rağmen Bölme mesire alanı, Karaağaç mesire alanı, Çocukkent projesi, Karaağaç düğün salonu ve pek çok spor tesisi gibi projeleri hayata geçiren Mehmet Çakın kardeşimiz 2024 yerel seçimlerinde Uşak Belediye Başkanlığı için Adalet ve kalkınma partimizden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmiştir.

Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.“

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul; ““Milletine sevgisi olanın gayreti olur, heyecanı olur, umudu olur.”

Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip Erdoğan‘ın tensipleriyle AK Parti Uşak Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Mehmet Çakın kardeşime, milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.”

Fahretiin Tuğrul (1)

AK Parti Uşak İl Başkanlığı; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız belediyecilik anlayışıyla kadim şehrimizde sürdürdüğümüz üreten, geliştiren ve odağında yalnız hemşerilerimizin olduğu hizmet anlayışımızı yeniden Belediye Başkanımız Mehmet Çakın ile devam ettirmeye hazırız kararlıyız

Dünden edindiğimiz tecrübe ile Uşak’ımızı Türkiye Yüzyılı kenti yapma yolunda Durmak Yok Yola Devam.”

Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları

Muhabir: SALİH KILINÇ