AFAD tarafından ‘Sarı Alarm’ verilen Uşak’ta, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, etkili olan yağışlar sonrası ilgili müdürlerle birlikte sahada incelemelerde bulundu.

Uşak’ta, dün yaşanan şiddetli sağanak yağmur ve fırtına etkili oldu. Uşak Belediyesi, kent genelinde yaşanan tüm olumsuzluklara anında müdahale etti. Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sahaya inerek Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağış ve fırtına uyarısının ardından Uşak’ta dün boyunca şiddetli sağanak yağmur etkili oldu. Uşak Belediyesi ekipleri, sağanak yağış sırasında ve sonrasında olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde teyakkuza geçti. Aksaklılara anında müdahale eden ekipler, sorunların büyümesini engelledi. 

Ekipler yağmurun ardından yağış nedeniyle sorun yaşanan alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yol ve kaldırımları onararak, yağmur suyu kanalları ile mazgallarını temizledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park ve yeşil alanların bakımını yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kent genelinde detaylı bir temizlik çalışması yürüttü.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK