Malatya'daki depremden sonra okullar tatil edildi Malatya'daki depremden sonra okullar tatil edildi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı listede yer alan ve ürünlerinde domuz eti olduğu belirtilen Köfteci Yusuf, Türkiye'nin gündeminde yer alıyor. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım Köfteci Yusuf’un önünde bir açıklama yaparak, yapılanın büyük bir kumpas olduğunu söyledi.

Özkan Yalım-14Köfteci Yusuf şubesinin önünde olduğunu söyleyen Başkan Yalım, “İlk önce şunu net belirteyim, adımın Özkan Yalım olduğu kadar net cevap veriyorum. Köfteci Yusuf’un ürünlerinde kesinlikle domuz ürünü yoktur. Ben 3 dönem milletvekilliği yaptım. Şu anda da Uşak Belediye Başkanıyım. Kendisini şahsen tanıdığım Yusuf Akkaş beyefendi 43 yaşında bir işverendir. Sıfırdan gelen, tırnaklarıyla kazıyıp bu hale gelen 12 bin 500’ün üzerinde direkt çalışan çalışma arkadaşı vardır. Bunca aileye ekmek vermektedir. Ancak birilerinin bu firmaya çökmek istemesi sebebiyle bazıları iftira atmaktadır.

Köfteci̇ Ytusuf“Gelin kendi yerel markamıza sahip çıkalım”

Dediler ki, köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz ürünü vardır, domuz eti vardır. Yalan, külliyen yalan. İşte onlar domuzluğu yapanlar. Domuzluğu yapan işletme o iftirayı atanlar. Onun için bu videoyu izleyen tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Tırnaklarıyla bu hale getiren yaklaşık 300’ün üzerinde şubesi olan, 12 binin üzerinde kişiyi çalıştıran Köfteci Yusuf’a sahip çıkıyoruz. Nerede, ne zaman bir yerde yemek yemek istiyorsanız herhangi bir Köfteci Yusuf şubesine gidip kalbinizin rahat olduğu şekilde, çok rahat bir şekilde helal kesim olan Köfteci Yusuf’ta yemeğinizi yiyebilirsiniz. Net söylüyorum bunu. Kesinlikle garanti veriyorum. Gelin kendi yerel markamıza bugün McDonald's’a veya Burger King’e açtığı yerde onları diz çöktüren bu markaya sahip çıkalım. Tüm vatandaşlarıma saygılarımı sunarım” dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım