Bu merkez, bir dizi önemli hizmeti bünyesinde barındırıyor ve kadınların toplumsal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Merkezde sunulan hizmetler ve odalar şunlar:

1. Etkinlik Salonu: Doğum günleri, iş toplantıları, gün organizasyonları, ikindi çayları, yeni doğan mevlitleri, tanışma günleri gibi sosyal etkinlikler için kullanılabilecek bir etkinlik salonu.

Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi

2. Reformer Pilates Salonu: Fiziksel zindeliğin yanı sıra stres yönetimi ve zihinsel rahatlama için reformer pilates hizmeti.

3. Psikolog Hizmeti: Psikolojik danışmanlık hizmeti ile kaygılar, stres kaynakları ve daha fazlası konusunda rehberlik.

4. Seminer Salonu: Söyleşiler, eğitimler ve keyifli sohbetler için kullanılan bir seminer salonu.

5. Diyetisyen Hizmeti: Sağlıklı yaşam için beslenme tüyoları ve danışmanlık.

6. Çocuk Oyun Salonu: Merkezdeki hizmetleri kullanırken çocuklarınızı rahatça bırakabileceğiniz bir oyun salonu.

7. Sedirli Oda: Belediye başkanı ve kadınların bir araya gelerek sohbet ettiği, workshop ve etkinliklerin düzenlendiği bir buluşma noktası.

8. Atölye Odaları: Sosyalleşirken el becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar için iki farklı kurs odası ve çeşitli eğitimler.

9. Danışma ve Bilgilendirme Noktaları: Sorunların ve soruların cevap bulduğu, randevu alabileceğiniz danışma ve bilgilendirme noktaları.

Uşak Belediyesi'nin bu yeni merkezi, kadınların toplumsal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayarak çeşitli hizmetler sunuyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK