Yüzme sporunda elde ettikleri başarılarla Uşak'ı gururla temsil eden Bilge Kağan Yılgın, Masal Su Alak ve Mehmet Fatih Karahan, Başkan Çakın tarafından tebrik edildi. Başkan Çakın, sporcuları ve ailelerini makamında ağırladı. 

Başarılı sporcular arasında öne çıkan Bilge Kağan Yılgın, Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olarak otizm milli takımına seçildi. Yılgın, Uşak Belediyesi'nin Şehit Mehmet Kara Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirdiği çalışmaların kendisine büyük destek sağladığını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, sporculara tam desteklerini ifade ederek, gençlerin azimle çalışarak hedeflerine ulaşmalarını teşvik etti. Başkan Çakın, "Uşak Belediyesi olarak sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor ve spor alanında daha fazla projeye imza atmak için cesaret buluyoruz" dedi.

Uşak'ın gurur kaynağı genç sporcular, başarılarını Uşak Belediyesi'nin spor tesisleri ve altyapı yatırımlarının katkılarıyla elde ettiklerini vurgulayarak, Uşaklı gençlere spor yapmaları için ilham olmaya çağırdılar.

Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Muhabir: Seher ZEYBEK