Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararıyla, Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Serkan Bilir atanırken, Nihat Ağan ise Zonguldak İl Müdürlüğü'ne atanmıştır. Bu atama kararı, bilir Uşak tarım ve ormancılık sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Serkan Bilir Kİmdir?

Serkan Bilir, Rize Pazar ve Ardeşen ilçelerinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten deneyimli bir bürokrattır. Rize merkezinde doğan Bilir, eğitim hayatını tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun olmuş ve ardından vatani görevini tamamlamıştır. 2005 yılında Rize Pazar İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görev almış ve bu süreçte tarım sektörüne değerli katkılarda bulunmuştur. Serkan Bilir'in başarılı çalışmaları ve tarım alanındaki uzmanlığı, 4 Ağustos 2020 tarihinde Rize Valisi Kemal Çeber'in onayıyla Ardeşen İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atanmasına vesile olmuştur. 2023 yılının Eylül ayında Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Uşak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne atanan Serkan Bilir, yeni görevinde Uşak ilinin tarım ve ormancılık sektörünün gelişimine katkı sağlayacak bir isim olarak öne çıkmaktadır.

4 Ocak 2022'den beri Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Nihat Ağan ise Zonguldak İl Müdürlüğü görevine atandı.

Muhabir: Seher ZEYBEK