İlk olarak Kaymakam Ayşegül Efe'yi ziyaret eden Bilir, daha sonra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne giderek ilçenin tarımsal durumu hakkında bilgi aldı. 
Ziyaretlerin bir diğer durağı, 2020 yılında SOGEP kapsamında faaliyete geçen "Engel Tanımaz Aşarız, Sivaslı Kadınlarıyız" projesi ile Pınarbaşı Beldesinde kurulan Kuru Bakliyat Eleme İşleme ve Paketleme Tesisiydi. İl Müdürü Serkan Bilir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet İncekara ile birlikte bu tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ayrıca, bu projeye devam niteliğinde olan "Uşak Tarımı Renklerine Ayrışıyor" projesi kapsamında ek ünite olarak kazandırılan Renk Ayırma (SORTEKS) ünitesini de inceledi.

Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

Daha sonra Karaboyalık Köyü'nde Murat Ercan'a ait Sultan Çiftliği'ni ziyaret eden İl Müdürü Serkan Bilir, işletme hakkında detaylı bilgi aldı. Bu büyükbaş hayvan işletmesi, 300 baş kapasiteye sahip olup hastalıktan ari bir işletme olarak onaylanmıştır. Bu ziyaretler, tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaları incelemek ve yerel üreticilere destek olmak amacıyla gerçekleştirildi. Uşak İl Tarım ve Orman Müdürü Serkan Bilir'in saha ziyaretleri, bölgedeki tarım ve hayvancılık projelerinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.
 

Muhabir: Seher ZEYBEK