Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 6. haftada evinde Adana Sertaç ile karşı karşıya geldi. Uşak Merkez Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede İlkler Şehri Uşak, sahadan 81-76 galip ayrılarak üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Son haftalarda gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çeken İlkler Şehri Uşak, gruptaki zirve yarışındaki iddiasını sürdürüyor. Daha önce İstanbul Efendileri ve Ege Üniversitesi Daçka karşılaşmalarını da kazanan Uşak ekibi, bu galibiyetle ivmesini koruyarak Adana Sertaç karşısında da üstünlüğünü sağladı.

Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”

İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, kazandığı bu müsabakanın ardından motivasyonunu yüksek tutarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Gruptaki diğer müsabakalarda elde edeceği başarılarla zirve mücadelesini sürdürecek olan takım, taraftarlarını sevindirmeye devam etmek istiyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK