Ulubey İlçe jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekipleri, İçişleri Bakanlığı talimatıyla   motosiklet sürücülerine yönelik denetimleri sıklaştırdı.

Ulubey ilçesinde görev alan jandarma ekipleri, motosikletleri durdurarak kontrolden geçirdi. Ekipler, sürücülerin ehliyet, ruhsat, kask ve tescil kontrollerini gerçekleştirdi.

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Ukubeyj

Kontroller sırasında kurallara aykırı olarak motosiklet kullanan vatandaşlara para cezası yazılırken, tescili ve plakası olmayan motosikletler, trafikten men edilerek otoparklara çekildi.

İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Ulubey ilçe Jandarma Komutanlığı 7'nci Jandarma Tim Komutanlığı tarafından, 12.04.2024 günü, 16.00-18.00 saatleri arasında, "Ramazan Bayramı ve Tatilinde Alınacak Trafik Tedbirleri" kapsamında Karahallı il yolu Çubukdağı yol ayrımında K/5 trafikte seyreden motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin sürücü belgesiz, aşırı ve uygunsuz hızla araç kullanmalarından kaynaklanan kazalar ile bu kazalarda meydana gelen ölüm ve yaralanmaları azaltmak amacıyla motosikletlere yönelik özel denetim faaliyeti icra edilmiştir” denildi.

Muhabir: SALİH KILINÇ