https://www.yesilsivasligazetesi.com/Karadedeli, Uşak Kent Konseyi olarak toplumun her kesimi ile iletişime açık olduklarını ve başta Uşak yerel basını olmak üzere Uşak’ın sorunlarına çözüm ve yeni projeler üretmede herkesten katkı beklediklerini belirtti.

Uşak Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedeli, Uşak Kent Konseyi üyesi ve aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Uşak Şube Başkanı olan Salih Küçük ile birlikte https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi Bürosunu ziyaret etti.

Kentkns (2)

Konukları, sitemiz muhabirleri Ece Yıldırım ve Salih Kılınç karşıladı. Muhabirlerimize üzerinde “Cumhuriyeti Böyle Kazandık” fotoğrafı olan bir seramik pano ve çeşitli hediyeler takdim eden Karadedeli; “Uşak Kent Konseyi olarak, Uşak’ta yaşayan ve tüm vatandaşlarımızın katılımını sağlayacak geniş tabanlı bir oluşum içerisindeyiz. Bu amaçla yerel basın kuruluşlarını da ziyaret ediyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Karahallı’da halk ekmek satışları başladı Karahallı’da halk ekmek satışları başladı

Ziyaretlerden edindiğimiz bilgi ve fikirler doğrultusunda yönetim kurulumuz rotasını tayin etmektedir. Böylece, tüm Uşak halkıyla birlikte sorunları tespit etme, çözme ve yeni projeler üretme yönünde çok önemli adımlar atmış bulunuyoruz.

Bizlere karşı göstermiş olduğunuz misafirperverliğe ve değerli fikirlerinizle yapmış olduğunuz katkılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi Muhabiri Salih Kılınç’da konuklarına getirmiş olduğu hediye ve yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: SALİH KILINÇ