Uşak Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedeli, yönetim kurulu üyeleri; Bal-Göç Der. Başkanı Gülay Danacı, 43 Yakuplar Derneği Başkanı Mehmet Erdinç, Uşak İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Muhammed Fethullah Yıldız, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı’yı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldılar ve görüş alışverişinde bulundular.

Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi

Ziyaretin oldukça samimi bir ortamda ve verimli geçtiğine değinen Uşak Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedeli, “Uşak Banaz Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Jeotermal Kaynaklı) Organize Sanayi Bölgesinin halihazırdaki sürecini, istihdam ve iş imkanlarını ve ekonomiye katkısını konuştuk. Kadın kooperatifleri süreklilikleri ve üretimleri bu konuda bizim yapmamız gereken bir şeyler olabilir mi? onu konuştuk. Banaz’ın Uşak'taki kültür ve jeotermal turizm potansiyelinin tam olarak kullanılamamasını üzülerek birlikte değerlendik” ifadesini kullandı.

Başkan Karadedeli, Uşak ve Uşaklıyı temsil eden yüzlerce STK temsilcisinin oyları ile seçildiklerini hatırlatarak; “İşte ben ve yönetimim bu güvene layık olmak için elimizden geldiğince çalışıyor, Uşak’ın sorunlarını yetkililerden ve Uşak halkından dinleyerek çözüm önerimizi sunuyoruz.  

Seçileli yaklaşık 2 ay oldu. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın şu ana kadar Uşak ve Uşak halkı için verimli çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Çalışmalarımız artan bir tempo ile devam etmektedir.

Yönetim kurulu arkadaşlarıma ve bize ilgi gösteren tüm yetkililere ve Uşak halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: SALİH KILINÇ