Uşak Kent Konseyi Başkanı İbrahim Karadedeli  ve Yürütme Kurulu Üyeleri Kerem Özalp , Veli Karakaya ve Mehmet Erdinç 'le birlikte Amatör Spor kulüplerinin düzenlediği 1. Amatör futbol sezonunun başlaması sebebiyle Bölme stadında ziyarette bulundu.

Uşak’ta bulunan dünyanın 5. büyüğü iflasın eşiğinde Uşak’ta bulunan dünyanın 5. büyüğü iflasın eşiğinde

Başkan ve Yürütme kurulu üyelerini Amatör Spor kulüpleri Başkanı Osman Kocabıyık ve TFF il Temsilcisi Hakan Arslan karşıladı.

Kentkons (2)

Bölme stadında Bölme Spor ve Uşak üniversitesi futbol takımları arasında oynanan 1.amator müsabaka öncesi takım kaptanlarına ve hakemlere Kent konseyi ve yürütme kurulu üyelerini tarafında yeni sezon öncesi çiçek takdim edildi. Sonrasında takım antrenörleri, saha komiseri ve müsabaka hakem gözlemcisine Kent Konseyine özel hediyeler takdim edildi.

Kentkons (3)

Başkan Karadedeli, yeni başlayan 1. Amatör futbol sezonunun tüm sporculara, yöneticilerine ve hakemlere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni edip, Spor ve sporcunun Uşak Kent Konseyi olarak her zaman yanında olacağını, sporun özelliklede futbolun birleştirici gücünün farkında olduklarını ve bunun için Uşak futbolu ve Spor u için ellerinden gelen desteği sağlamaya çalışacaklarını ASKF başkanı Osman Kocabıyık ve TFF il temsilcisi Hakan Arslan 'a iletti.

 Bölme Spor la Uşak üniversitesi futbol takımları arasında dostça başlayan ve golsüz berabere biten hep birlikte izlendi.

Kentkons (1)

Muhabir: SALİH KILINÇ