1-    Güney Çevre Yolu 2024 yılında bitecek

İnandık mı? Hayır, bitmeyecek. Çünkü altından termal su fışkırıyor. Yapıyorsun çöküyor, yapıyorsun çöküyor.  “Bahçeme kümes yapmak istiyorum” diye başvursam devletim benden jeolojik etüt raporu isteyen devletimin kendisi benim paramla yapacağı 29 kilometrelik yolu gider termal su çıkan alana yapar. Altından su çıkan yolu 2024 yılında nereye yapıyorsun? diye sorarım bende.

2-    Millet Bahçesi 2024 yılında bitiyor

Valla orada tabelada 2024 Şubat ayında otoparkın biteceği yazıyordu. (Şimdi o tabela da görünmüyor) Demek ki millet bahçesinin altı bitecek. Bahçe kısmına Allah kerim. Ben adamı fena severim.

Otopark hizmete açılır. Bizde yemyeşil parkın yerine beton yığınları arasında ciğerlerimize bol bol egzoz gazı çekeriz. Fena mı?

3-    Toplu taşımada akıllı kart dönemi 2024 yılında başlıyor

Gerçi, 2024 yılı için bunu diyen kalmadı. Neden? Çünkü neredeyse 15 yıldır yapılamıyor. Bir ara uygulanmaya kalkıldı. Mahkemelik oldu. Toplu taşıma sürücüleri ile vatandaş; bedava biniş yüzünden kavga ediyor. Millete seyir çıkıyor. Ne güzel.

4-    10 bin kişilik yeni şehir stadı yapımına 2024 yılında başlanacak

Ah, o ihalesini bir yapabilseler başlayacaklar. Ama ihaleyi bir türlü yapamıyorlar ki; Canımız sağ olsun. 2025 yılında başlar. Hem stadı ne yapacağız Koca Çınar Uşakspor BAL’a doğru gidiyor. Sahipsiz, kimsesiz. Karaağaç stadında oynar bundan keri.

Neyse;

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

Rahmetli Özay Gönlüm ustamın o meşhur repliği ile yazımıza son verelim:

Yeni yılınız kutlu

Yuvalarınız mutlu

Aşlarınız tatlı

Keyifleriniz 40 katlı oluversin gari.”

Editör: Seher ZEYBEK