Uşak Emniyet Müdürlüğüne İçişleri Bakanlığı himayesinde ve hayırseverlerin desteği ile alınan 17 araç ve yunusların kullanımı için 2 motosiklet ve Uşak Jandarma Komutanlığına bir araç teslimi için tören düzenlendi.

Araclar (4)

Törende konuşan Uşak Emniyet Müdür Mehmet Ali Kolcu; “Bilinmelidir ki, Personel ve araç oranları itibarı ile elimizdeki imkânlar son derece de kısıtlıdır.

Ancak Büyük Şehir Belediyesi olmayan iller Ölçeğinde Uşak Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü teşkilatları halkımızın destek ve güvenine de paralel olarak imkân eksikliklerine rağmen her değerlendirme ölçülerinde üst sıralardadır. Bu bizlerle birlikte görev alan personelimizin üstün gayretlerinin eseridir.

Araclar (3)

İmkânsızlıkları kırmak adına;

2024 yılı ortalarında “Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na kısa bir dönem sürecinde devletimizce tanınan Yurt Dışından Vergi Kalemlerinden muaf olarak araç İthali hakkı verilmesini fırsat değerlendirip

Aramızda yer alan ve yardımlarını esirgemeyen;

Uşak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı

Uşak Organize sanayi bölgesi Başkanlığı

Uşak Karma Organize Sanayii Başkanlığı

Uşak Ticaret Borsası Başkanlığı

Uşak Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Dernek Başkanlığı

Gibi kurumların da aracılık ve önderliğinde Uşaklı iş insanlarımızla yapılan görüşmeler ile TÜPRAG, E-bebek ve Anadolu Seyahat firmaları ve adını zikredemeyeceğimiz, kayıtlarımıza geçmiş olan yaklaşık (59) yardımseverin destekleri ile

Araclar (5)

Ayrıca;

Başta Valilik Makamının himayeleri, Uşak üst düzey protokolünün desteği ile İçişleri Bakanlığımızın da takdirleri sonucu misli ile güçlendirmek kaydı ile günümüz itibarı ile huzurlarınızda sergilenen ve asayiş Trafik hizmetlerinde ekip faaliyeti yürütecek olan ( 18 ) araç Güvenlik Güçlerimizin Filosuna eklenmiştir.

Araclar (1)

Ülkemizin, Bölge ülkelerinin ve hatta Dünya genelinin içinde bulunduğu günümüz şartlarında Uşak güvenlik hizmetlerinin aksamadan yürümesene fırsat verecek olan bu imkâna kavuşa bilmek son derece önemlidir.

Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş'Cumhuriyet Bayramını kutladı Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş'Cumhuriyet Bayramını kutladı

Teşkilatlarımız adına Devlet Envanterine katılan bu filo için Tekraren şükranlarımızı arz ediyor, emeği geçenlere minnet duygularımız belirtmek istiyoruz.

Uşak ölçeğinde Güvenlik hizmetlerinin daha iyi koşullara kavuşmasına sebep olan bu vesile ile çalışkanlık ve gayretimizin artarak devam ettirileceğine inanmanız, Bu konuda Milletimize verilmiş sözün farkında olarak da güvenininiz devam etmesi temennimizdir” dedi.

Araclar (7)

Uşak Valisi Dr. Naci Alkan da yeni araçların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Alkan, ""Vatandaşlarımızın kendilerini huzurlu ve güvenli hissetmeleri birinci önceliğimizdir. Bugün hizmete girecek araçlarımız da hizmetlerimizi bir seviye daha yukarı çıkaracaktır." dedi. Daha sonra katılımcılara bir kokteyl verildi.

Programa; Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Fahri Semiz, Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Ali Karaoba, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkan yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Kadir Uslu, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Emniyet ve Jandarma Teşkilat Personeli ve İş İnsanları katıldı.

Araclar (2)

Muhabir: SALİH KILINÇ