Geçtiğimiz yıl Eylül ayında yapılan kongrede tek liste ile seçime giren ve kazanan CHP Uşak Sivaslı İlçe Başkanı Mahir Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Atama-1

İstifalar üzerine boşalan ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliklerine CHP Genel Merkezi tarafından şu isimler atandı:

Başkan: Engin Özcan

Üye: Saadet Şahin

Üye: Recep Erbezci

Üye: Yenal Poyraz

Üye: Ömer Çakır

Mahir

Yarın Uşak Merkez'de bu sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak Yarın Uşak Merkez'de bu sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak

“Özel işlerim ve duyduğum sorumluluk gereği istifa ettim”

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnernet Haber Sitesi olarak niçin istifa ettiğini sorduğumuz CHP Sivaslı İlçe eski başkanı Mahir Yaşar;  “Benim tır aracım var. Sürekli ilçe dışında oluyorum. İlçemizde iki belde başkanlığını AK Parti’den alarak CHP’ye geçmesini sağladık.

Ancak ilçe merkezimizde belediyeyi kazanamadık. Gerek işlerimin yoğunluğu gerekse ilçe merkezinde belediyeyi kaybettiğimiz için sorumluluk alarak istifa ettim. Yönetim kurulu arkadaşlar da benimle birlikte istifa etti.

Bizlerin istifası üzerine seçimli genel kurula kadar CHP Genel Merkezimiz, CHP Sivaslı İlçe Başkanlığına Sayın Engin Özcan ve arkadaşlarını atadı. Kendilerini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Engin-1

“Ben kayyım olarak geldim kayyım olarak giderim”

Kendilerini bu görev layık gördüğü için teşekkür eden ve yeni atanan CHP Sivaslı İlçe Başkanı Engin Özcan; “CHP Genel merkezimiz, ilçe yönetimiz istifa ettiği için beni CHP Sivaslı İlçe Başkanı, arkadaşlarımızı da kayyım olarak atadı.

Bizde derhal toplanarak seçimli kongre kararı aldık. CHP Sivaslı İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimleri, 1 Eylül tarihinde düzenlenecek kongrede üyelerimizin oylarıyla belirlenecek” dedi.

Özcan; “Seçimde ilçe bakanlığı için aday mısınız? “ sorumuza; “Ben kayyım olarak geldim. İlçe örgütümüzü kongreye hazırlar kayyım olarak giderim. Arkadaşlar aday olmamı ve başkanlık yapmamı ısrarla istiyor. Ancak seçimle gelirim. Şu anda aday falan değilim. İlerleyen zamanlarda düşünebilirim” diye cevap verdi.

Muhabir: SALİH KILINÇ