Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) resmi sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaptı. UKAMER'de düzenlenecek yarıyıl tatiline özel etkinlikler için başvuruların başladığını duyurdu. Türkiye’de genelindeki tüm okullar yarın yarıyıl tatiline giriş yapacak. Yarıyıl tatilini doldu dolu geçirmek isteyenler hem anneler hem de çocukları için UKAMER çeşitli etkinlikler düzenledi. 4-10 yaş arası çocuklar ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde çocuklar ve anneleri hem eğlenip hem de keyifkli vakit geçirecekler.

UKAMER paylaşımında, “UKAMER ile dopdolu bir yarıyıl tatiline hazır mısınız? 

Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!

4-10 yaş arası çocuklar ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde çocuklarımız ve annelerimiz hem eğlenecek hem de öğrenecek.

 Atölyelerimiz 20 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

Başvurular şahsen yapılacaktır.

Detaylı Bilgi için: 0534 792 12 00" satırlarına yer verdi. 

Başvuruların şahsen yapılması gerektiği ifade edildi. 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında 4-10 yaş arası çocuklara ve annelerine özel olarak düzenlenecek etkinlikte atölyelerin 20 kişilik kontenjanla sınırlı olacağının altı çizildi. Hazırlanan programda, çocuklar için birbirinden eğlenceli ve eğitici atölyeler, gösteriler ve etkinlikler yer alacak. Psikoloji okulu atölyesi, Nuray Uzun'la hamur teknikleri atölyesi, sağlıklı beslenme atölyesi, fırça sende atölyesi, kuru çiçek atölyesi ve panç atölyesi 22 Ocak ve 2 Şubat saat 14:00 ve 16:00 tarihleri arasında 4-10 yaş arası çocuklara ve annelerine özel olacak. 

Muhabir: Seher ZEYBEK