Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Otogarında öğrencileri karşılayarak kendilerine ‘Hoş Geldiniz’ dedi ve Uşak Üniversitesi ailesine katılmaları dolayısıyla tebrik etti. Rektör Prof. Dr. Savaş öğrenciler ve aileleriyle bir süre sohbet ederek öğrencilerin artık kendilerine emanet olduğunu belirtti. Prof. Dr. Savaş ‘‘Sizler artık bize emanetsiniz. Uşak Üniversitesi; öğrenci odaklı başarılı çalışmalarıyla, kalitesini tescillemiş, uluslararası sıralamalarda yerini almış bir üniversite olarak sizlere hayatınızın bu döneminde en iyi şekilde rehberlik edecektir. Her zaman yanınızdayız. Öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum, üniversitemize hoş geldiniz’’ ifadelerini kullandı.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Uşak Üniversitesi-11

Otogardaki karşılamaya katılan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ise Uşak’ın öğrenciler için güvenli ve huzurlu bir kent olduğunu belirtti. Türkiye'nin birçok ilinden Uşak’a üniversite okumak için gelen öğrencilerin olduğunu ifade eden Vali Ergün başta Uşak Valiliği olmak üzere şehrin tüm kurumlarının öğrencilerin yanında olduğunu söyleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Uşak Üniversitesi, yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik hazırladığı 5 günlük "2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı" ile öğrencilerine kucak açıyor. Program, 14-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. 

Uşak Üniversitesi Karşılama

Program kapsamında ilk olarak Uşak Otogarında açılan Uşak Üniversitesi standında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli tarafından yeni öğrencilere 14-15 Eylül 2024 tarihleri arasında bilgilendirme yapılacak. Otogardaki karşılamanın ardından 16-18 Eylül 2024 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsünde yeni öğrencilere yönelik oryantasyon programı çeşitli etkinliklerle devam edecek. 

Muhabir: Ece Yıldırım