Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş başkanlığında, Uşak Üniversitesi Buluş Komisyonu üyeleri bir araya gelerek, üniversitenin son dönemde geliştirdiği projeleri, patent başvurularını, faydalı model ve tasarım tescillerini değerlendirdi.

Toplantıda, akademisyenlerin ve öğrencilerin Ar-Ge, proje, patent, tasarım tescili ve faydalı model alanlarında yaptıkları çalışmalar dinlenerek, değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi'nin bölgesel kalkınma odaklı bir üniversite olduğunu belirterek, "Buluş Komisyonu olarak akademisyenlerimize ve öğrencilerimize bu alanlardaki çalışmalarında destek oluyoruz. Elde edilen patentler, faydalı model ve tasarım tescilleri, Uşak ve bölgesinin kalkınmasına ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmektedir." şeklinde konuştu.

Uşak Üniversitesi'nin genç zekâları, geliştirdikleri projelerle ve yaptıkları başvurularla dikkat çekerken, Rektör Savaş, Ar-Ge, proje, patent ve tasarım tescili çalışmalarında bulunan tüm akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür etti. 

Uşaklı Uzman Çavuş gözyaşları arasında toprağa verildi Uşaklı Uzman Çavuş gözyaşları arasında toprağa verildi

Muhabir: Seher ZEYBEK