Ziyaret programı şu şekildeydi:

1. Külköy: Vali Ergün, Külköy İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle buluştu. Ayrıca köye yapılan yatırımları yerinde inceleyip vatandaşlarla sohbet etti.

2. Cumhuriyet Ortaokulu ve Mehmet Yeşil İlkokulu: Vali Ergün, ilçe merkezindeki bu okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

3. Gençlik ve Spor Bakanlığı Futbol Sahası: Zemini sentetik çim olarak yeniden düzenlenen futbol sahasını inceleyen Vali Ergün, spor alanındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

4. Karahallı Kaymakamlığı: İlçedeki yeni görevine başlayan Kaymakam Funda Hamza Çaldağı'nı ve kaymakamlık bünyesinde hizmet veren personele başarı dileklerini iletti.

5. Esnaf Ziyareti: Vali Ergün, ilçedeki esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

6. Karahallı Belediye Başkanlığı: Belediye Başkanı Ali Topçu'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

7. Karahallı İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı: Asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi almak için bu iki kurumu ziyaret etti.

8. Kaykıllı Köyü: Vali Ergün, Kaykıllı Köyü'nde yapılan yatırımları inceledi ve vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

9. Dumanlı Köyü: Vali Ergün, son ziyaretini Dumanlı Köyü'ne yaparak köydeki yatırımları inceledi ve vatandaşlarla dayanışmanın bir örneği olarak Kadınlar Kahvesi'nde buluştu.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Muhabir: Seher ZEYBEK