Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Vali Ergün mesajında; “Demokrasi ve Birlik Günü” nün; benliği yiğitlik duygusuyla işlenen Türk evladının tüm dünyaya adeta haykırışı olduğuna vurgu yaptı. Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Hemşerilerim!

Yüce milletimizin; memleketimizi canı, cananı bilerek koruyup vatan hainlerine fırsat vermediği o kara 15 Temmuz gecesini, bembeyaz bir aydınlığa kavuşturup “demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne dönüştürdüğü günün sekizinci yıl dönümündeyiz.

15 Temmuz 2016’da başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kadını erkeği, genci yaşlısıyla tek vücut olan kahraman halkımız; hain darbe girişimine karşı Çanakkale ruhuyla, İstiklal Savaşı’mızdaki vatanperver tutkusuyla meydanlarda İstiklal Savaşımızdaki vatanperver tutkuyla meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak yurdumuzda hainlere geçit verilmeyeceğini bir kez daha ilan etmiştir.

Valimesaj (2)

Benliği yiğitlik duygusuyla işlenen Türk evladının tüm dünyaya adeta haykırışı olan “Demokrasi ve Birlik Günü”; tarihi şanla şerefle dolu milletimizin karakterine en çok yakışan yönetim şekli cumhuriyetimizin temeli, demokrasi şuurunun göstergelerinden birisi haline gelmiştir. Bu göstergenin menşei; Hak’tan başkasına itimat etmeyen halkımızın, ilelebet dalgalanacak şanlı bayrağımız uğrunda ebediyen dökeceği her kanın helal olduğu inancımıza dayanmaktadır.

Bu inancımızdan almış olduğumuz ilhamla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere topraklarımızı vatan yapmak ev vatan tutabilmek için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarken bütün milletimizin ve Uşaklı hemşerilerimizin “demokrasi ve Milli Birlik Günü” nü tebrik ederim.”

Muhabir: SALİH KILINÇ