Uşak’ta Vali olarak görev yaptığı 2, 5 yıllık süreçte cana yakınlığı, samimi yaklaşımı ve dürüstlüğü ile Uşaklıların gönlünde tahta kuran Vali Dr. Turan Ergün, resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vedalaşmaya başladı.

Vesutso (1)

Ergün’ün veda turunun ilk durağı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) oldu. Burada kendisini UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Meclis Başkanı Osman Çalıkuş ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Başkan Kandemir, Dr. Turan Ergün'e hizmet süresinde ilimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Vesutso (2)

Vali Dr. Turan Ergün, veda ziyaretleri kapsamının ikinci turunda vali yardımcıları, kaymakamlar, jandarma ve emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.

Veda 1

Uşak’ta konkordato konuşuldu Uşak’ta konkordato konuşuldu

Hasbahçe Polisevi’nde düzenlenen veda buluşmasına; “Uşak vali yardımcıları; Önder Can, Öner Olgun, Burak Bozkurt Gürses, kaymakamlar; Eşme Kaymakamı Mustafa Görmüş, Karahallı Kaymakam V. Alper Kırgıl, Sivaslı Kaymakamı Ayşegül Efe, Ulubey Kaymakamı İbrahim Coşkunaslan, Uşak Garnizon Komutanı Albay Murat Erişen, Uşak Jandarma Komutan V. Albay Ergün Yılmaz ve Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu katıldı.

Veda 2

Katılımcılar, Vali Ergün’e Uşak’ta görev yaptığı süreçte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Ergün’de onlarla çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve hepsine başarılar diledi.

Muhabir: SALİH KILINÇ