AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ile Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım arasındaki bitmez tükenmez polemikler sürerken, diğer yandan AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’la Yalım arasında da devam ediyor.

Aziz Nesin’den Uşak’ta geçen bir öykü Aziz Nesin’den Uşak’ta geçen bir öykü

Güneş ile Yalım arasında; “Cumhurbaşkanlığından gelen 15 milyon TL ne oldu?” ve “Özkan Yalım imar işleri için belediyeye 400 bin Euro verdi” tartışmaları sürüyor.

AK Parti’de bayramlaşma sırasında Tuğrul; “Sayın Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın elimizde bilgileri var. Çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız” demişti.

Tugrrll

Başkan Yalım’da buna cevap olarak; “Biliyorsunuz geçen hafta Kurban Bayramı'ydı ve de bayramlaşmalarda Sayın Fahrettin Tuğrul AK Parti ikinci sıra milletvekili kendi iç bayramlaşmasında mikrofonda aynen şunu söylüyor. “Sayın Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın elimizde bilgileri var. Çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız”. Ben de buradan açık çağrı yapıyorum. Varsa elinizde en ufak benimle ilgili sorun, sıkıntı, herhangi bir kanunsuzluk buyurun size bir hafta veriyorum” demişti.

Yalimmkam (9)

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul’dan Yalım’a cevap gecikmedi. Tuğrul, “Sayın Özkan Yalım bana bir hafta süre vermişsiniz. Siz tik tok belediyeciliğini bırakın, yurtdışılarında gezmeyi bırakın, işinize bakın, halkımıza verdiğiniz sözleri tutun. Verdiğiniz sözlerin milletimiz adına takipçisiyiz. Neyi ne zaman açıklayacağımıza siz değil, biz karar veririz…” şeklinde cevap verdi.

Tuğrul 2

Uşak’ın çözüm bekleyen onda sorununu ellerinin tersiyle bir kenara iten vekiller ve belediye başkanı arasındaki polemiklerin ne zaman biteceği merakla bekleniyor.

Muhabir: SALİH KILINÇ