Konu ile ilgili bir açıklma yapan Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hacı Tevfik Özdemir, “Erasmus+ Spor Projeleri kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından 2022 yılı başvuru döneminde ‘’ ReMentoring ‘’ Projemiz 60.bin € bütçe ile onaylanmıştır. Projemizin kapsamında 3 farklı ülkeden 4 spor kuruluşu ile ortaklık kurulmuştur.

ReMentoring projesi ile gelişen antrenman metodları ve spor teknolojilerinin doğru ve faydalı kullanımı konusunda genç antrenörlerin edindikleri bilgi ve becerileri kendilerine göre daha yaşı büyük olan antrenörlere,  yaşı büyük olan antrenörlerin ise tecrübe ve birikimlerini genç antrenörlere aktararak bilgi ve antrenman metodlarının daha kaliteli hale getirilmesi amaçlanmıştır.            

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Bu kapsamda ilimizde;

3-7 Eylül 2023 tarihlerinde ilimizde ortak ülkelerden katılımcıların ve ilimiz antrenörlerinin katılımı ile eğitim programı düzenlenecektir. 04 Eylül 2023 tarihinde saat: 10:00’ da Uşak Merkez Gençlik Merkezinde ( Tekeşoğlu Konağı ) proje açılış toplantısı gerçekleştirilecektir” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK