Yalım, mazbatasını aldıktan sonra CHP Uşak İl binası önüne geldi. Burada alkışlarla karşılanan Yalım dev posterleri ile alkışlar ve sloganlar eşliğinde Celal Bayar caddesi üzerinde yeni uşak Belediye binası önüne geldi. Belediye binasına giren Yalım’ı kapıda AK Partili Uşak Belediye eski başkanı Mehmet Çakın karşıladı.

Yalimmkam (8)

Burada Çakın, Yalım’a şehrin sembolik anahtarını verdi ve ne zaman isterse yardıma hazır olduğunu bildirdi.

Yalım’da Çakın’ın görüşlerine çok önem verdiğini ve her konuda gerek duyduğunda kendisine danışacağını belirterek teşekkür etti. Görevi kendisine teslim eden Çakın’ı aracına kadar uğurladı.

Yalimmkam (7)

Daha sonra makam katına çıkan Yalım burada koltuğa oturarak basın mensuplarına poz verdi ve kendisine eşlik eden CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan ve CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Miting meydanına dönen ve binlerce CHP’liye seslenen çiçeği burnunda Başkan yalım; “Uşak 35 yıldır yerelde iktidar olarak sosyal demokrata halkçı politikalarla buluşamadığı için diğer iller kalkınırken Uşak yerinde saydı. Bir adım dahi ileri gitmemiştir. Çünkü Uşak günü kurtarmak isteyen ve geleceğe dahi bir projesi olmayan yönetimler tarafından yönetilmiştir.

Bu durumun farkına varan değerli hemşerilerimiz “31 Mart’ta “Yeter artık” demiş ve yetkiyi bu kardeşinize devretmiştir. 31 Mart seçimlerinde Uşak belediyesini kazanabilmek için, milletvekilimizle, il başkanımız ev tüm örgütümüzle uyumlu bir şekilde çalıştık. Gönüllere girmeye çalıştık. Her eli sıktık. Halkımız doğru olduğumuz için bizi ödüllendirdi.

Hiçbir zaman halkımızdan kopuk siyaset yapmayacağız. Bundan sonra halkçı yönetim anlayışıyla Uşak’ı yöneteceğiz. Uşak artık ortak akılla yönetilecektir. Uşak liyakatle ve adaletle yönetilecek, Uşak’ta herkes eşit hizmet alacaktır. Uşak belediyesi halkla birlikte yönetilecektir. Ortak akılla yönetilecektir.

Yalimmkam (6)

Tüm örgütümüze ve beni bu göreve layık gören halkımıza ayrıca teşekkür ederim. Uşak en büyük farkla kazanılacak dedim. Başardık ev birlikte kazandık. Bundan sonra herkes için çalışacağız.

Daha önce anlatmış olduğumuz projeleri hayata geçirmek adına bir ay içerisinde düğmeye basacağız. Ancak, 15-20 gün içerisinde hiçbir katkı taş ve bozuk yol bırakmayacağız. Dikilitaş Salı pazarı, halk konutları pazarı gibi yerlerin üstlerini derhal kapatacağız. Az laf çok iş” diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra CHP İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ve hep birlikte güvercin uçurarak törene son verdiler.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Yalimmkam (1)

Yalimmkam (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ