Arpacı, yarın, seçim bürosunu da faaliyete geçireceğini sözlerine ekledi.

31 Mart seçimlerinde Banaz halkının desteği ile bir dönem daha hizmet etme fırsatı bulacağını belirten Arpacı, “Banaz’da büyüme ve istihdam için önümüzdeki 5 yıl en önemli dönem olacak.

İlçemizde resmi kuruluşlarını tamamladığımız, Fabrika alanlarına tahsis aşamasına geldiğimiz Banaz OSB ve Banaz SERA OSB Projeleri ilçemizin geleceğini belirleyecek.

İlçemizdeki Organize Sanayilerin temellerini attığımız ilk günden beri ilçemizde aşsız ev işsiz kalmayacak diye çalışıyorum.

Burada en önemli olay Banaz’ın geleceğidir. Banaz’ın geleceği birkaç kişinin kişisel hırslarına asla bırakılamaz” dedi.

“YİNE BANAZ KAZANSIN”

Banaz Belediye Başkanlığı için yola çıkarken asla makam mevki peşinde olmadığının altını çizen Arpacı, “Rabbim Belediye Başkanlığından öncede makamı mevkii hamdolsun gösterdi.

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Bizler hep birlikte Banaz için bir aradayız. Banaz halkının benden “Aday ol” isteğini emir bildim. Her türlü hesabı kitabı bir kenara koyarak aday oldum.

Bu seçim sürecinde İlçemizin geleceği doğrultusunda gencinden, en yaşlısına kadar hep beraber Banaz kazanıncaya kadar beraberiz.

Birlikteliğimizin buluşma noktası olacak olan Merkez Seçim Büromuzun açılışında hep birlikte olmayı diliyor, hepinize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, Allah yardımcımız olsun” dedi.

Arpacı yarın saat 14.00’de Fevzi Çakmak Caddesi Kültürpark karşısında bulunan yeni seçim bürosunun açılış töreni olacağı ve tüm Banaz ileçsi halkını açılışa beklediğini sözlerine ekledi.

Muhabir: SALİH KILINÇ