Ziyaret programı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile başladı. Ziyaretlerde, Vali Turan ergün'e Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da eşlik etti.

Adsız Tasarım (39)-3

Ardından Vali Ergün ve Başkan Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı ziyaret etti. Yılmaz'a Uşak'tan getirilen "Cumhuriyet’i biz böyle kazandık” tablosu takdim edildi.

Adsız Tasarım (40)-3

üçüncü ziyaret noktası ise, İstanbul Valiliği oldu. Vali Ergün ve Başkan Çakın'a Mülkiye Başmüfettişi Ali Ekici eşlik etti. Heyet, İstanbul Valisi Davut Gül’ü ziyaret etti. Uşak'tan getirilen ikonik tablo hediye edildi. 

Adsız Tasarım (41)-3

13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler! 13 bin 500 lirayı aşan chip-para kazanma fırsatı: Son günler!

Çalıştaydan önceki son durak ise, Çalıştay programına ev sahipliği yapan İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kesik ve Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik oldu. Hediyeler takdim edildi. İstanbul'un çeşitli önemli kurumlarında "Cumhuriyet’i biz böyle kazandık” tablosu Uşak'ı hatırlatacak, manevi bir hatıra olarak yaşayacak.

Adsız Tasarım (42)-3

Muhabir: Seher ZEYBEK