Yazarın yayınlanan son iki kitabından birisi, otobiyografik öykülerden ve yaşadığı döneme tanıklık eden olayları kaleme aldığı öykülerden oluşuyor. Diğer kitap ise hayatın akışını lirik bir şekilde mısralaradöktüğüşiirlerinden oluşuyor.

Evli ve biri kız, biri erkek ik çocuk babası olan Mehmet Sezai Keyvanoğlu (69) yeni kitapları hakkında şu bilgileri verdi:

“Kitabımın birisi “Hayatım ve öykülerim adını taşıyor. Öykü kitabımda 13 öykü yer alıyor. Elde var sır”öyküsü benim yaşadığım olayların kısaca özeti. Aşklarım, ihanetler,Türk Milliyetçilerinin son durumu gibi konulardan oluşuyor” dedi.

İkinci kitap “Yaklaşmadan ölüme durdurmalı Zamanı “ hakkında da bilgi veren yazar Keyvanoğlu; “Bu kitabım özenle seçtiğim şiirlerimden oluşuyor. Edebiyatseverlerin her iki kitabımı da okurken keyif alacağını düşünüyorum.

Kitaplarım YASON yayınlarından çıktı.Www.insancilkitap.com.adresinden veya diğer internet sitelerinde %33.indirimle satılmaktadır.”

Yazar ve şairMehmet Sezai Keyvanoğlu 22 Şubat Perşembe günü akşamı Türk Ocakları Uşak Şubesi tarafından düzenlenen imza gününe katılacak.

Yüksek Tahsilini yaptığı Çapa Yüksek Öğretmen Okulundahem senaryosunu yazdığı hem yönettiği ve oynadığı bir tiyatro eseriyle yazarlığa adım atan yazar ve şairimizin; 3 şiir kitabı, iki öykü kitabı, İki Uşak tarihi ve iki inceleme kitabı olmak üzere kaleme aldığı ve basılan 9 eseri bulunuyor.

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi) Ayva Reçeli Nasıl Yapılır? (Tarifi)

Uşak Kitap 2

Muhabir: Salih KILINÇ