Uşak Valisi olarak atanan Naci Aktaş, yeni görevine başlamak için geldiği valilik binası önünde törenle karşılandı.

Uşak Valisi Naci Aktaş

Valilik binası önünde düzenlenen törende, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerince karşılanan Vali Aktaş'a çiçek takdim edildi. Tören mangasını selamlayan Aktaş, vali yardımcıları, kurum müdürleriyle tanıştıktan sonra makama geçti.

Vali Naci Aktaş

İlkler ve Aşıklar şehri Uşak’ta göreve başlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Vali Aktaş, “Doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri, tarımı, sanayisi ve jeotermal kaynakları ile hem bölgemize hem de ülkemize önemli katkılar sağlayan ilimizin, taşıdığı, biriktirdiği her türlü değerin üzerine yeni bir şeyler koyabilmek, İlimiz için artı değer yaratabilmek tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte görevim boyunca en önemli hedefimiz olacaktır. Bu hedefe ulaşabilmek, vatandaşlarımızın huzuru ve memnuniyetini sağlayabilmek için, kamu kurum ve kuruluşlarımız arasındaki koordinasyondan, siyasi partilerimiz, yerel yönetimlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile istişare ve iş birliğinden, kamu kaynaklarının yerinde ve etkin kullanımı ilkesinden taviz vermeden adil ve hakkaniyetli bir görev anlayışı içerisinde olacağız.” dedi.

Naci AktaşValiliğin her bir vatandaş için makam kapısı değil, gönül kapısı olduğu söyleyen Vali Aktaş, “Şehrimizin her bir ferdinin yüreğine dokunurken Devletimizin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyacı olan kıymetli şehitlerimizin aileleri, fedakâr gazilerimiz ve aileleri, yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz her zaman önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, görevime başladığım bugün vesilesi ile başta görevi devraldığım kıymetli Valimiz olmak üzere ilimize hizmet etmiş tüm kamu görevlilerimize şükranlarımı sunuyor; görevini büyük bir sorumluluk ile yerine getirecek olan tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyor; bütün hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Açıklama sonrası Vali Aktaş, makamında il protokolü ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Yarın Uşak Merkez ve Eşme’de elektrik kesintisi yaşanacak Yarın Uşak Merkez ve Eşme’de elektrik kesintisi yaşanacak

Muhabir: Ece Yıldırım