Uşak Valilik koltuğuna oturur oturmaz kazada 3 ferdi vefat eden Ceylan ailesinin cenaze töreni için Sivaslı ilçesine bağlı Akarca köyüne giden Uşak Valisi Naci Aktaş, Uşak’ta ilk ziyaretini şehtliğe ve şehit ailelerine gerçekleştirdi.

Kabir 1İlk ziyaretini Uşak Garnizon Şehitliği’ne gerçekleştiren Vali Aktaş ardından eşi Nagihan Aktaş ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Marmaris’te şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Polisi Mehmet Çetin’in ailesini evinde ziyaret etti.

Kabir 2

Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Aktaş, konuşmasında “Bizim en kutsalımız olan vatanımız ve bayrağımıza sahip çıkmak için feda-i can eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz, bizlere en değerli emanetlerdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kabir 3

Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim Kadınların rüyası: Uşak’ta makyaj malzemelerinde yüzde 80 indirim

Ardından Vali Aktaş ve eşi Nagihan Aktaş, 2019 yılında Mardin ili Nusaybin ilçesinde mayın patlaması sonucu gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Ekrem Kızılkaya ve ailesini evinde ziyaret etti.

Kabir 4

Aktaş çiftinin şehitlik ve şehit aileleri ziyareti sırasında kendilerine; Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Fahri Semiz, Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır ve Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Zekai İnan eşlik etti.

Kabir 5

Muhabir: SALİH KILINÇ