14 Eylül Cumartesi günü Seda Evyapan ve Gökyan Aydın bir yıllık birlikteliklerini sıcak hava balonunda taçlandırdı. Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden Denizli Pamukkale’de nikahlarını travertenler arasında yükselen sıcak hava balonunda kıymak isteyen Evyapan ve Aydın çifti, sabah erken saatlerde aileleri ve arkadaşları ile Pamukkale mevkisine geldi. Burada kendileri için hazırlanan sıcak hava balon sepetine binen çift, beraberlerinde nikah memuru Nimet Şanlısoy ile gökyüzüne yükseldi. Sıcak hava balonu, yerden bin 200 metre yükselerek bölgedeki travertenler üzerinde uçtu.

Hazine arazisi üzerindeki evler tahliye edilecek Hazine arazisi üzerindeki evler tahliye edilecek

Balonda Nikah (1)Sıcak hava balonu en yüksek noktaya geldiğinde gündoğumu ile nikah töreni gerçekleşti. Uşaklı çift, 1200 metre yükseklikte hayatlarını birleştirdikleri bu yolculuğa evet dedi. Çiftin büyüleyici mutluluğuna sevdikleri de şahitlik ederken, Uşak’tan gelen Tahir Doğukan Fotoğrafçılık ise o anları ölümsüzleştirdi.

Balonda Nikah (2)“Sadece bir hayaldi benim için”

YSG muhabirine yaşadığı deneyimi anlatan gelin Seda Evyapan Aydın, “Balonda evlenmek çocukluktan beri hayalimdi. Benim için hep gerçekleşmeyecek bir hayal olarak kalmıştı. Eşime bahsettim evlilik kararı aldığımızda. Peşine düştük, araştırmaya başladık. Kapadokya Nevşehir’de balon turları var. Orada nikah kıyıldığını öğrendim ama bize uzaktı. Daha sonrasında Denizli Pamukkale Travertenleri’nde de balon turlarının olduğunu öğrendim. Denizli Belediyesi ile ve nikah memurları ile görüştüm. Nikah memurumuz Nimet Şanlısoy, sağ olsun kabul etti. Onun da ilk deneyimiydi, hatta bizden bile heyecanlıydı. Çok cana yakın bir insandı. Nikah kıydığı çiftlerden en fazla bizimle vakit geçirdiğini söyledi. Balon turu 1 saate yakın sürdü çünkü. Ailelerimiz ve dostlarımız da balonda yanımızdaydı. Mutluluğumuza şahit oldular. Hayallerimin de ötesinde benim için unutulmayacak bir hatıra oldu. Hayallerime sahip çıkıp, bana bu mutluluğu yaşatan eşime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım