Uşak Valilik Toplantı Salonunda; Uşak Valiliği, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı ve Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim çalışmalarıyla ilgili üçlü bir protokol imzalandı.

İmza törenine; Vali Dr. Turan Ergün’ ün yanı sıra Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahşan Ilıkçı Sağkan ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel katıldı.

P1

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “İmzalanan protokol ile Uşak ilindeki ilkokul öğrencilerinin velilerine sağlıklı yaşam, beslenme, yaşam alışkanlıkları ve zihinsel gelişim konularında farkındalık kazandırılması amaçlanmaktadır.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca güz ve bahar dönemlerinde ilimizdeki ilkokullarda gerçekleştirilecek protokol kapsamında Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ilkokullarda öğrencilere ve velilere yönelik eğitimler ve etkinlikler düzenleyerek sağlıklı beslenme ile ilgili farkındalık artırma faaliyetleri yürütülmesi planlanmaktadır” dedi.

P2

Vali Ergün, imzalanan protokolün çocuklarımızın daha bilinçli veliler tarafından dengeli ve düzenli beslenme ile sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlayacağını, zihinsel gelişim konularında da farkındalık kazanmalarına katkı sağlayacağını belirterek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muhabir: SALİH KILINÇ