Terör örgütü PKK, TUSAŞ saldırısını üstlendi Terör örgütü PKK, TUSAŞ saldırısını üstlendi

3 yıldır çocukluk hayali olan mesleği icra eden Ayşegül Çelik, ilk yaptığımız röportajda bir erkek kuaförü dükkanı açmak istediğini söylerken, bugün hayallerinin anahtarını ellerinde tutuyor.

Uşak’ta Atatürk Mahallesi Tuncer Sokak’ta bir dükkan tutarak işe başlayan Ayşegül Çelik, hazırlıkların tamamlanmasının ardından kuaför dükkanının kapılarını açtı.

Uşak Haberleri Kadın Erkek BerberAyşegül Çelik’in sahibi olduğu “MRS Barber” adlı erkek kuaförünün açılışına Uşak Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Akif Şanlı, Belediye Başkan Yardımcısı Serap Saruhan, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Yusuf Afşar’da katılarak Çelik’i yalnız bırakmadı.

Uşak Haberleri Kadın Erkek Berberi (1)

“1 erkek kadın kuaförü olabiliyorsa, 1 kadın da erkek kuaförü olabilir”

Uşak Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Yusuf Afşar açılış konuşmasında, “Ayşegül, 6 ay önce yanıma gelip, ‘başkanım ben erkek kuaförü olmak istiyorum’ Dediğinde inanın hiç yadırgamadım. Çünkü bir erkek bayan kuaförü olabiliyorsa, bir bayan da erkek kuaförü olabilir. O gün o ışık Ayşegül’ün gözlerinde vardı. Bugün hayallerini gerçekleştirdi. Ben kendisini kutluyorum” dedi.

Uşak’ta tek kadın olan erkek kuaförü Ayşegül Çelik YSG muhabiriyle yaşadığı mutluluğu paylaştı.

Çelik, “Hayallerimin gerçekleşmeye başladığını hissediyorum. Daha önceki röportajımızda yanımda kadın elemanlar yetiştirmek istediğimi söylemiştim. O da oluyor inşallah. Şu an çıraklık aşamasında öğrenciler. Mutluyum. Öncesinde büyük bir hayal gibi geliyordu ama zor değilmiş. Hayallerinizin peşinden koşun” dedi.

Ayşegül ÇelikÇocukluk hayali olan mesleğe 10 yıl muhasebecilik yaptıktan sonra kavuşan Çelik, Uşaklı kadınlara da örnek olmak istiyor.

Olmaz diyenlere inat başarılı olduğunu söyleyen Çelik , “Bence mesleklerde ayrım yapılmamalı. Bir kadın da bu işi rahatlıkla yapabilir. Daha fazla kadın erkek kuaförü olmalı. Hayallerime ilk adımı attım. Dükkanımın açılışını bugün gerçekleştirdik. Şimdi kız öğrenciler yetiştirmeyi düşünüyorum erkek kuaförü olarak. Kadınlar istedikten sonra her şeyi başarabilir, yeter ki hayallerinizin peşinden gidin” dedi.

Uşak'ta ojeli eller saç sakal tıraşı yapıyor

Muhabir: Ece Yıldırım