Uşak’ın sevilen simalarından Bülent Öztürk’ün oğlu olan senarist ve oyuncu Servetcan Öztürk, 9 günlük bayram tatilini fırsat bilerek memleketi Uşak’a geldi. Uşak’ta ailesi ve sevdikleriyle hasret gideren başarılı ve yakışıklı sanatçı, hayranlarını da kırmadı ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

432930387 8250071845010169 1854809405886958287 N

Düğünlerde yaptığı davul şov ve asıl imal ettiği birbirinden lezzetli tatlılarıyla Uşakların yakından tanıdığı baba Bülent Öztürk, oğluyla duyduğu gururu; “Uşak ın genç yıldızı, dizi oyuncusu senarist, yardımcı yönetmen, “Ben bu Cihana Sığmazam”, “Arka Sokaklar”, “Aldatma”, “Kirli Sepeti”, Kadın” gibi dizilerin oyuncusu  Servetcan Öztürk takipçileri ile buluştu. Gururumuzsun oğlum. Her şey kalbince olsun” şeklinde paylaştı.

Servetcan2

SERVETCAN ÖZTÜRK KİMDİR?

11 Şubat 1999 Uşak doğumlu olan Servetcan Öztürk, oyunculuk ile küçük yaşta ortaokulda tanıştı. Henüz ortaokul 1.sınıfta kendi yazdığı daha fazla sahneye çıkmaya başlayan Servetcan Öztürk, Lise son sınıfa kadar sahne almaya ve yazmaya devam etti. Daha sonra Üniversiteyi bitirdikten sonra Profesyonel bir eğitim almak için İstanbul'a taşındı ve İstanbul Sadri Alışık Kültür Merkezinden, Oyunculuk eğitimi aldı. Servetcan Öztürk, oyunculuk eğitimi sırasında ve sonrasında da çeşitli senaryolar yazmaya devam etti. Eğitimini kısa bir süre sonra "Büyücü" adlı bir sinema filminin başrolünde oynadı. Oyunculuk hedef yola çıkan Servetcan Öztürk, daha sonra "Morris" ve "Meisner" yaşadıkları çevrenin Eğitmenlik ve Yönetmenlik alanında da başarılı görüntülemesi üzerine 2022 Aralık ayında bir arkadaşı ile ortak kullandıkları Kadın (The Woman)'ı çekmek için sete çıktı. Şimdilerde yeni bir dizi ve bir uzun metraj film üzerine çalışan Servetcan Öztürk, yakın zamanda yeni film için sete çıkacak.

Uşak’ta alım garantili sözleşmeli arıcılık devri başladı Uşak’ta alım garantili sözleşmeli arıcılık devri başladı

Yönetmenliğini Yaptığı Kısa Filmler:

Kadın - 2022 .... Kurmaca, 00:16:21

2. Gemlik Film Festivali, Kısa Film Yarışması, Yarışma Filmi. 2023

Servetcan3

Muhabir: SALİH KILINÇ