Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

TÜBİTAK tarafından düzenlenen ve tüm Türkiye'den 9 farklı branşta 14.188 öğrencinin başvurduğu "32. Bilim Olimpiyatları Sınavı"na başvuran Uşak fen Lisesi’nden üç öğrenci ilk aşamayı başarıyla atlatarak ikinci aşamaya kalmayı başardılar.

Uşak Fen Lisesi öğrencileri; Ahmet Aybars Kavi, Kayra Sönmez ve Mert Bilgehan Tetik'in ulusal çaptaki bu başarısı Uşak’ta sevinç yarattı.

Yayımladığı bir mesajla öğrencilerin başarısını kutlayan CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba; “TÜBİTAK tarafından düzenlenen ve tüm Türkiye'den 9 farklı branşta 14.188 öğrencinin başvurduğu "32. Bilim Olimpiyatları Sınavı"nda ilk aşamayı başarıyla tamamlayan ve yaz okuluyla birlikte ikinci aşamaya kabul alan Ahmet Aybars Kavi, Kayra Sönmez ve Mert Bilgehan Tetik'i tebrik eder, gençlerimizin başarılarının devamını dilerim1 diyerek sevincini paylaştı.

Fenlisesi 3

Uşak’a geldiği kısa süre içerisinde eğitim alanında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel; “TÜBİTAK tarafından düzenlenen 9 dalda 14.188 öğrencinin başvurduğu “32. Bilim Olimpiyatları Sınavı”nda birinci aşama sınavını geçerek yaz okulu ve ikinci aşama sınavına katılmaya hak kazanan Uşak Fen Lisesinden öğrencilerimiz Mert Bilgehan TETİK, Ahmet Aybars KAVİ ve Kayra SÖNMEZ’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diyerek başarılı öğrencileri kutladı.

Fem Nlsiesi (2)

Muhabir: SALİH KILINÇ