Ankara Yolu üzerinde bulunan Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tesislerinde 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyeciler Haftası nedeni ile yemekli bir program düzenlendi. Programa; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir katıldı.

Toplu bir şekilde yemek yenmesinin ardından itfaiyeci giysileri içerisindeki Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın bir konuşma yaparak, “Halkımızın can ve mal güvenliği için büyük bir azimle, hayatları pahasına mücadele gösteren kahraman itfaiye çalışanlarımızın haftasını kutlayan Başkanımız, tüm itfaiye personelimize görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Daha sonra İtfaiyecilik mesleğine yıllarını vermiş itfaiye çalışanlarına Başkan çakın tarafından hazırlanmış teşekkür plaketlerini; Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı,  İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürü Kudret Aydın takdim etti.

Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Plaket töreninin ardından müzik eşliğinde özellikle Uşak yöresi oyunlarında itfaiyeciler, en az yangın söndürmede olduğu kadar hünerli olduğunu kanıtladılar ve gönüllerince eğlendiler.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK