Uşak Valisi Dr. Turan Ergün; “Müzeler Haftası” kapsamında öğrencilerimizle birlikte “Uşak Arkeoloji Müzesi”ni ziyaret etti. Vali Ergün; Lidyalıların eşsiz mirası Karun Hazineleri’ni, Eski Tunç, Grek, Roma ve Bizans dönemine ait eserleri inceledikten sonra görevli personelin haftasını kutlayıp kolaylıklar diledi.

Gezikızlar (4)

Müzede öğrencilerle koyu bir sohbete koyulan Vali Ergün, öğrencilere; “Aranızda hiç cam terasa çıkmayan ve Ulubey Kanyonlarını görmeyen var mı?” diye sordu.

Borsa İstanbul Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerinden Belinay Kurt, Eflal Elif Oturak, Amine Yalabık, Ulubey Kanyonlarını görmediklerini ve cam terasın üzerine çıkmadıklarını söyledi.

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Gezikızlar (3)

Bunun üzerine üç minik öğrenciyi önce makamında ağırlayan Ergün, sonra onalrı makam araçlarıyla Ulubey Kanyonlarına götürdü ve burada cam terasa çıkmalarını sağladı.

Belinay Kurt, Eflal Elif Oturak ve Amine Yalabık; hayatlarında il defa Ulubey Kanyonlarına geldiklerini ve cam terasa çıktıklarını, buraları çok beğendiklerini belirterek Vali Ergün’e teşekkür etiler.Gezikızlar (2)

İL MÜDÜRLERİ ARAÇLARA DOLUŞARAK GELDİLER

“Türk Mutfağı Haftası” kapsamında Uşak Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Ulubey Cam teras üzerinde düzenlenen; “Uşak yemekleri Tanıtım” etkinliğinde alışık olmadığımız bir olay yaşandı.

Daha önce, bu tür etkinliklere kendi makam aracı ev şoförleriyle gelen daire il müdürleri bu kez bir iki araca doluşarak hep birlikte geldi.

Geçtiğimiz hafta Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan “Kamuda tasarruf Tedbirleri paketi” kapsamında; Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Uşak Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Ceylan, Uşak Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç, Uşak havaalanı Müdürü İsmail Yıldız ve Uşak Tarım ve Ormancılık Müdürü Serkan Bilir, ortaklaşa bindikleri araçlarla geldiler.

Muhabir: SALİH KILINÇ