Şirketten yapılan resmi açıklamada, platforma erişim sağlanamamasının, alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşanan teknik bir sorundan kaynaklandığı belirtildi. Ancak, siteye erişimde yaşanan sorunun ardında, domain süresinin dolması ve başka bir kişi tarafından satın alınması iddiaları da bulunuyor. Şirket ise bu iddiayı yalanlıyor.

Shbnden (1)

Gece yarısından bu yana hem web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden erişim sağlanamayan Sahibinden.com'a giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" uyarısıyla karşılaşıyor. Mobil uygulama kullanıcıları ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor.

Şirketin resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." dendi.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

Shbnden (3)

Muhabir: Seher ZEYBEK