Uşak Belediyesi ve İzmir Yazarlar Kooperatifi (İZYAKO) tarafından Uşak’ta 3 Temmuz Çarşamba günü Tiritoğlu Parkı’nda bir imza günü düzenleniyor.

3 Temmuz Çarşamba günü, İzmir Yazarlar Kooperatifi, Uşak Belediyesi işbirliği ile imza günü etkinliği düzenliyor.

Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti Uşak’ta maddi hasarlı kaza yolcuları mağdur etti

İZYAKO üyesi 9 yazar; Aysun Nacar Fırat, Ayşe Manav, Bekir Bayraktar, Betül Özlem Yurdakul, Selin Sunal, Serkan Esen, Şule Özkul, Turgut Üzüm ve Yücel Uysal 3 Temmuz Çarşamba günü Tiritoğlu Parkı’nda saat 15.00-20.00 arasında kitapseverlere eserlerini imzalayacaklar.

Yazar 1

“Mankurtluktan biz tek kurtaracak araç kitaptır”

Uşak’a gelecek yazarlar içerisinde bulunan ve “Proleter Yazar” unvanını kullanan Bekir bayraktar, Uşak’ta ilk kez imza günü ne katılaağı için çok sevinçli olduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

İZYAKO ile birçok il ve ilçede düzenelenen imza günlereine katıldığını belirten Bayraktar, “Ama ilk kez memleketim Uşak’ta bir imza gününe katılacağım. Bir çok eserimdde hep Uşak’ta geçen gerçek olaylardan esinlenerek kaleme almıştım. Bu anlmda da Uşak’ta 3 Temmuz’da düzenlenen imza günü benim için çok önmeli” dedi.

Bayraktara, “03 Temmuz 2024 Tarihinde Tiritoglu parkta buluşmak üzere... Toplumun sistem tarafımdan mankurtlaştığı bir dönemde, bizleri kurtaracak olan kitaplardır. Kitapla ve sevgiyle yaşayın diyerek tüm Uşaklı kitapseverleri imza gününe davet etti.

Muhabir: SALİH KILINÇ