Hangi illerde okullar tatil edildi? Hangi illerde okullar tatil edildi?

Uşak’ta Atatürk Bulvarı üzerinde yağmur suyu hattı çalışması yapılacak. Uşak Otogarı ve 1. Bozkırlı Sokak girişine kadarlık yolda çalışmalar yürütülecek.

Uşak YolYaz kış demeden aşırı yağışlarda sele teslim olan Uşak için ihtiyaç arz eden çalışmalara bugün başlandı. Özellikle kentin belli başlı yerlerinde aşırı yağışlar sonrası oluşan sel manzaralarına ilk neşter Otogar önünden vuruldu. Sık sık yaşanan su baskınlarına yönelik olarak başlatılan yağmur suyu hattı çalışmasıyla, şiddetli sağanak yağış etkilerinin minimuma indirilmesi amaçlanıyor.

Uşak Sel (2)-1Gün içinde yoğun kullanılan şehir içinden de geçen karayolun bir bölümü kullanıma kapalı olacak. Alternatif olarak ise o güzergahta bulunan ara sokaklar kullanılacak. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı henüz bilinmezken, trafikte birtakım aksamaların yaşanabileceğini hatırlatmakta fayda var.

Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden Uşaklı vatandaşlara duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, “Atatürk Bulvarı üzerinde Otogar ve Shell benzinlik noktaları arasında yağmur suyu hattı çalışması 14 Ekim 2024 tarihi itibarıyla başlamıştır. Bu süreçte belirtilen güzergahtaki yol trafiğe kapatılacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları kullanmalarını rica ederiz” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Ece Yıldırım