AK Parti İnsan Hakları Eğitim Programı, Uşak dahil 81 ilin İnsan Hakları Birim Başkanlarının katılımıyla AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Uşak Ak Parti Toplantı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar, 81 ilin İnsan Hakları Birim Başkanları’nın katılımıyla gerçekleştirilen programda insan hakları ve çeşitli konular ele alındı. AK Parti Uşak İnsan Hakları Birim Başkanı Nurgül Kara ve Uşak Teşkilatı adına 18 kişilik heyet Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda yer aldı.

Uşak Ak Parti-1

Birçok konunun ele alındığı toplantıda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Uşak Teşkilatı ile özçekim yaptı. 

Uşak Ak Parti Yerlikaya

Çeşitli konulara değinilen toplantının ayrıntıları için AK Parti Uşak İnsan Hakları Birim Başkanı Nurgül Kara ile görüştük. 

YSG muhbirine açıklamalarda bulunan Kara, “Uşak Teşkilatı olarak Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti İnsan Hakları Eğitim Programına katıldık. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile çok yakından bir muhabbetimiz var. Çeşitli konulara değindik eğitim toplantısında. İnsan hakları konusu dünyanın her yerinde istismar edilen bir konu. Reisimizin düsturu ile bu konuda neler yapılabileceğinin üzerine bir eğitim programına katıldık. Çok verimli geçti. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya Sosyal Politikalar ve İnsan Hakları konusunda bizlere bir sunum yaptı. Yasal olmayan göçlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, yürütülen çalışmalardan bahsetti. Keza Filistin’e yapılan insanlık dışı zulümden bahsedildi. Eli kanlı Netanyahu hükümeti tarafından alçakça şehit Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ‘den bahsedildi. Şehit İsmail Heniyye’ye rahmet, kardeş Filistin halkına ve Filistin halkının haklı davasının yanında olan herkese başsağlığı diliyorum. “Daha adil bir dünya mümkün” diyen bir liderin öncülüğünde kendi topraklarında eşitlik ve adalet arayan tüm mazlum kardeşlerimize destek olacağız” dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım