TFF 2. Lig’de Kırmızı Grupta zor günler yaşayan Uşakspor evinde Isparta 32 Spor’u ağırladı. Uşak Bir Eylül stadında oynanan maçı Rize Bölgesinden Yücel Büyük, Akın karabacak ve Mehmet Şenkaya üçlüsü yönetti. 

Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor Uşak camilerinde “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” anlatılıyor

Uşakspor: İbrahim Bağcı, Onur Kantaş, Ege Özkayımoğlu, Tolga Çokkoşan, Aras Aydın, SertanYiğenoğlu, Oğulcan İnanç, Ömer Gür, Ömer Faruk Çalışkan, Gökmen Aydoğdu, Şamil Başaran 

Isparta 32 Spor; Alp Tutar, Osman Torun, YiğithanGüveli, Halil Duman, Samet Karakoç, Alim Harlak,  Caner Koca, Zihni Temelci, Mehmet Küçükdurmuş, Emre Can Atila ve Ömer Çiçek on birleriyle sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım birbirini tartarak temkinli oynadı. Her iki takımda fırsatlarıdeğerlendiremeyince ilk yarı 0-0 berbere bitti. 

İkini yarıda rakibinin üzerine gitmeye başlayan konuk Isparta 32 Spor 48. Dakikada Alim Harlak’ın ayağından kazandığı golle 0-1 öne geçti.

Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken 90+3 de Ayberk Kaygısız’ın ayağından kazandığı golle Isparta’ya 3 puanla döndü ve maç konuk takımın 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK