TFF PFDK'nın kararına göre, Uşakspor'a toplamda 65 bin TL para cezası kesildi. Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele verirken, Denizlispor ile oynanan maç sonrası aldığı cezalarla bir kez daha gündeme geldi. TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilen Uşakspor, cezalandırıldı.

Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı Uşakspor yenilgiyi hakeme bağladı

PFDK tarafından yapılan açıklamaya göre Uşakspor'a, Denizlispor ile oynanan müsabakada stadyumda yer alan koltukların uygun şekilde numaralandırılmamasından dolayı İHTAR CEZASI, en az 2 adet forma setini müsabaka organizasyon toplantısında ve müsabaka saatinde yanlarında bulundurmamasından dolayı 28.000 TL PARA CEZASI, yeterli sayıda top toplayıcı bulundurmamasından dolayı İHTAR CEZASI, özel güvenlik görevlisi eksikliği ve güvenlik amirinin organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı bir kez daha 28.000 TL PARA CEZASI uygulandı.

Ayrıca, Uşakspor'un oyuncusu Ömer Gür'ün rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırıldı.

Uşakspor, bu sezon aldığı cezalarla birlikte hem maddi anlamda zorlu bir süreçle karşı karşıya kalırken hem de sportif başarıya ulaşmak adına mücadelesini sürdürmeye çalışıyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK