Uşak Belediye Başkan yardımcılığı için adı sık sık dillendiren ancak yerel seçimler sonrası, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın farklı tercihler kullanması üzerine Belediye başkan yardımcısı olamayan Çağlar Samancı, yerel basında polemik konusu olmasına tepki gösterdi.

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

Yazılı bir açıklma yapan Samancı; “Kıymetli dostlarım, yol arkadaşlarım 35 yıl sonra Kıymetli Uşak halkı Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımış ve Sayın Özkan Yalım'ı Uşak Belediye Başkanı olarak görevlendirmiştir. 

CHP UŞAK BELEDİYE BAŞKANI SN ÖZKAN YALIM taktirlerini kullanarak çalışma ekibini oluşturmuş ve Uşak halkına hızlı ve etkin şekilde hizmet vermek adına görevine başlamıştır.  Başkan yardımcılığı görevlendirilmesinde şahsımın yer almamasının yerel basında ve kamuoyunda pek çok söyleme sebep olduğunu görmekteyim.

Yola ilk çıkarken belirttiğim gibi yolumuz Atatürk, Cumhuriyet ve Uşak'a hizmet yoludur. Makam bir cekettir asar çıkarsın önemli olan halka hizmettir. 

Belediye meclisinde ve komisyonlarında görev yaparak başta CHP Belediye başkanı Sayın Özkan Yalım, başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle birlikte halka ve hakka en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. 

İyi bayramlar diler saygılar sunarım” diyerek polemiklere son verdi.

Caglar 2

Muhabir: SALİH KILINÇ